restaurants Nijmegen
Eten,  Nijmegen

Eten bestellen bij Nijmeegse restaurants

Bij deze restaurants bestel je het lekkerste eten!

Vanwege de coronacrisis is het momenteel helaas niet mogelijk om lekker uit eten te gaan bij een restaurant. Gelukkig hebben veel Nijmeegse restaurants daarom nu een bezorg- of afhaalservice geopend, waardoor je thuis kunt genieten van hun heerlijke gerechten. In dit blog zet ik mijn favoriete bezorg- en afhaal restaurants uit Nijmegen voor je op een rij, lees snel verder!

TOKokoro Ramen

Bij dit relatief nieuwe Nijmeegse restaurant kun je de lekkerste ramen noodles krijgen. Deze Japanse comfort food moet je echt een keer geprobeerd hebben, de smaken zullen je verrassen! Je krijgt een hele grote bak met noodles en daarbij heb je de keuze uit allerlei heerlijke toppings. Oh en ook de toetjes zijn absoluut een aanrader, in het bijzonder de blondie met matcha en miso. TOKokoro Ramen bezorgt nog niet, maar van donderdag tot en met zondag kun je er langsgaan om hun gerechten af te halen.

Café Eten en Drinken

Ik vond het ontzettend leuk om te horen dat een van mijn favoriete Nijmeegse restaurants Café Eten en Drinken nu ook open gaat voor afhalen en bezorgen! De asperge lasagna, tofu tikka masala én de thaise viscurry staan allemaal nog op mijn verlanglijstje om geproefd te worden. Telefonisch, via de app of per mail geef je je bestelling aan hen door en dan kun je het komen afhalen of laten bezorgen.

Eethuisje Moqui

Bij eethuisje Moqui in de Lange Hezelstraat bestel je de lekkerste Surinaamse gerechten. Op zaterdag en zondag zijn ze geopend. Je kunt dan vooraf je bestelling doorgeven via whatsapp en aan de deur van de winkel krijg je de roti vervolgens mee. Je moet ze alleen nog even zelf thuis opwarmen. Ook via de app ‘Too Good To Go’ kun je een bestelling bij hen plaatsen.

Bistro Bar Ivory

Bistro Bar Ivory was voor de coronacrisis al een fantastisch restaurant, dus ik was blij om te horen dat ze nu weer open zijn voor afhalen en bezorgen! Via hun aangepaste menu maak je een keuze uit de vele gerechten die ze op de kaart hebben staan. Die bestelling geef je vervolgens telefonisch aan hen door en kun je de bestelling komen afhalen of laten bezorgen. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag.

Uit eten in corona tijd

Mis jij het ook zo om gezellig uit eten te gaan? Gelukkig is het afhalen bij restaurants een goed alternatief. Dek thuis de tafel op een chique manier, kleed je mooi aan en ga lekker uit eten aan de keukentafel. Heb jij nog leuke tips? Laat het me weten in de comments! Ben je benieuwd naar mijn andere tips over Nijmegen? Klik dan op deze link!