Cocktail
Uncategorized

Online cocktails bestellen voor thuis

Heerlijke cocktails om thuis te maken

De terrassen zijn helaas nog steeds gesloten. We zullen dus nog even moeten wachten voor we in de stad weer kunnen genieten van een lekker drankje. Maar gelukkig zijn er leuke alternatieven om thuis te kunnen borrelen! Zo kun je cocktails bestellen om thuis te maken. Je krijgt een pakket met alles wat je nodig hebt en voelt je een heuse bartender. Ik ben enthousiast en vertel er graag meer over!

Cocktails thuisbezorgd

Je kunt heel eenvoudig online cocktails bestellen. Alle ingrediënten die je nodig hebt, worden dan bij je thuis afgeleverd. Je krijgt het cocktailpakket door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zitten wachten op de pakketbezorger. Er zit een handige video-instructie bij het pakket. Dus het is helemaal niet moeilijk om de cocktails te maken!

Kies je favoriete smaken

Ik ging cocktails bestellen en kon hier kiezen uit de lekkerste smaken, zoals:

  • Gin tonic met gedroogde grapefruit & rozenknopjes
  • Cosmopolitan met gedroogde sinaasappel & limoen
  • Amaretto sour met gedroogde limoen & citroen
  • Pornstar martini met gedroogde limoen & rozenknopjes
  • Moscow mule met gedroogde gember & limoen
  • Sex on the beach met gedroogde sinaasappel & limoen
  • Vlierbloesem Fizz (alcoholvrij) met gedroogde rozenknopjes & limoen

Geef een cocktailpakket cadeau

Een cocktailpakket is een leuke verrassing wanneer iemand jarig is. Laat het pakket bij de jarige afleveren en stuur er een lief kaartje bij. Zo wordt een verjaardag extra feestelijk. Het is ook leuk om een cocktailpakket te bestellen voor jezelf én voor een vriend of vriendin. Maak allebei thuis je eigen cocktails en spreek dan af om te videobellen. Doordat je hetzelfde drankje drinkt, voelt het toch een beetje alsof je naast elkaar zit.

Wil je niet alleen genieten van een heerlijk drankje, maar ook van een lekker hapje? Lees dan ook dit blog over de beste restaurants om eten bij te bestellen.