Zeven straatjes Arnhem
Arnhem,  Winkelen

Dit zijn de leukste winkels van Arnhem

Shoppen in Arnhem? Ga eens kijken bij de zeven straatjes!

Ga je binnenkort een dagje winkelen in Arnhem? Sla dan vooral de zeven straatjes niet over! De zeven straatjes van Arnhem bestaan uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. In dit toffe gebied vind je een grote diversiteit aan winkeltjes, kunst, eten en drinken. Ik zocht de leukste hotspots voor je uit. Lees snel verder!

Tip 1: Woarst delicatessen

Dit Italiaanse delicatessenzaakje aan de Bentinckstraat mag je zeker niet overslaan als je gek bent op lekker eten. In dit knusse winkeltje vind je alles wat je nodig hebt voor een Italiaanse avond met lekkere hapjes. Ze hebben een groot aanbod aan charcuterie, lekkere wijnen, Spaanse olijven en Italiaanse kazen. Veel van de producten die hier te koop zijn worden ook gebruikt in de restaurants van Jamie Oliver. Zeker de moeite waard om even binnen te lopen dus!

Tip 2: Kinderspullen voor jong en oud bij Tout Petits

Tout Petits is een kinderwinkel die ook heel leuk is voor grote mensen! In dit winkeltje vind je de leukste hebbedingetjes, van octopus knuffels tot puzzels voor jong en oud. Alleen al het binnenlopen in deze winkel is een beleving. Zo wordt je bijvoorbeeld, na de houten soldaten naast de deur gepasseerd te zijn, begroet door een grote plastic zebra.

Tout Petits Arnhem

Tip 3: Cadeautjes shoppen bij HELLO. Urban jungle & store

Ben je op zoek naar een nieuw jurkje, een boek, een plant of een nieuw kussentje voor op je bank? Bij HELLO hebben ze het allemaal! In deze stylish winkel aan de Klarestraat verkopen ze zowel nieuwe als tweedehands spulletjes zoals sieraden, kaartjes, tassen en veel meer. Dit is de ideale winkel wanneer je op zoek bent naar een cadeautje, voor iemand anders of voor jezelf natuurlijk!

Tip 4: Je chocolade hart ophalen bij Choka Choka

In dit chocoladeatelier gelegen aan de Nieuwstad worden alle artikelen met de hand gemaakt. Koop er de lekkerste bonbons of strijk neer voor een chocolade plankje of een ‘high chocolate’. Veel van de chocolademakers van dit zaakje hebben een afstand tot de arbeidsmarkt door een psychiatrische achtergrond. Loop eens binnen en geef je ogen en je smaakpapillen flink de kost!

Veel meer leuks in de zeven straatjes

In de zeven straatjes van Arnhem is nog veel meer leuks te doen! Zo zitten er fantastische vintage winkeltjes en leuke koffietentjes, restaurants en meer. Sla de zeven straatjes dus zeker niet over tijdens je volgende dagje winkelen in Arnhem! Wat zijn jouw favoriete winkels in Arnhem? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie