Blog valentijn nijmegen
Date,  Nijmegen,  Valentijnsdag

De leukste valentijn dates in Nijmegen

Verras je valentijn met een leuke date

Morgen is het alweer valentijnsdag! Heb jij nog niet bedacht wat je eens zult gaan doen met je liefje? Geen nood! Ik verzamelde de leukste valentijn dates uit de regio Nijmegen voor je bij elkaar. Lees snel verder voor mijn tips!

 

Tip 1: Daten in het donker

Ben jij wel in voor een originele date? Bij het ‘Muzieum’ aan de Ziekerstraat kun je terecht voor een bijzondere beleving in het donker. Pak je date maar stevig vast en ga samen op avontuur in het pikke donker! Eerst krijg je een tour door het dagelijks leven van een blinde óf dompel je je juist onder in de vakantiesferen in het donker. Vervolgens worden jullie losgelaten op het doe-plein, waar jullie door grappige spellen je reukvermogen of braille-skills kunnen testen. Na jullie Muzieum avontuur gaan jullie natuurlijk heerlijk uit eten in het centrum van Nijmegen, daar zijn jullie immers toch al!

Tip 2: Boulderen

Bij GRIP in Nijmegen kun je terecht voor een sportieve date: boulderen! In deze toffe klimhal gaan jij en je date klimmen zonder een zekering. Dat klinkt gevaarlijk, maar dat is het gelukkig niet. Tijdens het boulderen blijf je namelijk veel dichter bij de grond dan wanneer je gaat wandklimmen. Boulderen is bij uitstek een sociale sport, genoeg kansen dus om samen te lachen en elkaar te helpen!

valentijn date nijmegen

Tip 3: Dinner & a movie

In dit rijtje mag ook de klassieke valentijnsdate niet ontbreken: uit eten en naar de film. Wist je dat je bij Grandcafe Liz terecht kunt voor een filmdiner? Dat houdt in dat jij en je date gaan dineren in dit toffe restaurant. Daarna gaan jullie naar de film bij de naastgelegen Pathé bioscoop. Of doe eens gek en draai het om! Wanneer je eerst naar de film gaat en daarna uit eten, heb je tijdens het eten genoeg om over na te kletsen! Filmtip: Ghost! Precies 30 jaar geleden kwam deze romantische thriller uit en speciaal voor valentijnsdag haalt Pathé de klassieker nog één keer terug naar het witte doek.

Tip 4: Relaxen in de sauna

Houden jij en je date wel van een beetje wellness? Dan is dit dé tip voor jullie! Vrij recentelijk opende de Thermen Berendonck een prachtig nieuw saunacomplex vlakbij Nijmegen. In deze unieke sauna met Oosters thema kunnen jullie genieten van de prachtige omgeving en van elkaars gezelschap. Samen relaxen is goed voor iedere relatie!

Valentijnsdag vieren in Nijmegen

Heb jij inspiratie op kunnen doen uit deze tips om valentijnsdag te vieren in Nijmegen? Of heb je een andere leuke date gepland? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie