evenementen Arnhem
Arnhem,  Uitje

De leukste evenementen van Arnhem in 2020

Dit zijn de leukste evenementen om in Arnhem te bezoeken!

In Arnhem zijn enorm veel leuke dingen te doen! Van foodtruckfestivals tot aan tentoonstellingen. Ook in 2020 worden er in deze bruisende stad weer de nodige leuke evenementen georganiseerd. De volgende evenementen kun jij vast in je agenda noteren!

ASM festival

Tijdens dit leuke popfestival dat in 2020 plaatsvindt op 29 augustus, geniet jij van de muziek van onder andere Miss Montreal, Kraantje Pappie, Kensington en Davina Michelle. Dit populaire festival loopt al een tijdje erg goed, dus ben er op tijd bij om je kaarten te kopen! De toffe locatie van dit festival is gelegen aan de stadsblokken in Arnhem. Het festivalterrein is industrieel, bebost en kijkt uit over de Rijn! Zorg dus dat je er bij bent en sla het ASM festival dit jaar zeker niet over.

Eusebius Experience

De welbekende Eusebiuskerk heeft een prachtige nieuwe experience geopend! Tijdens je bezoek aan de Eusebius Experience kom jij alles te weten over wat deze kerk allemaal heeft gehoord en gezien tijdens de slag om Arnhem. Bekijk de indringende tentoonstelling en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het glazen balkon. De Eusebius Experience is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Evenementen Arnhem

Koningsdag in Arnhem

Heb jij al besloten waar je dit jaar koningsdag gaat vieren? Koningsdag vieren in Arnhem is zeker een goede optie! Op 26 en 27 april 2020 zijn er in de binnenstad weer allerlei leuke optredens en activiteiten georganiseerd. Al met koningsnacht kun jij de verjaardag van onze koning gaan vieren, bijvoorbeeld bij de ‘Free Your Mind: Orange Edition’. Ben jij meer van de techno? Neem dan eens een kijkje bij het 8BAHN feestje onder de John Frostbrug! Op de markt vindt je het Kingsize feest en op de Trans het Foute Oranjefeest. Genoeg te doen dus!

Bezoek een foodtruck festival in Arnhem

Dat foodtruck festivals ontzettend leuk zijn, is lang lang geen nieuws meer. Als echte foodie kun jij je voedselhart weer ophalen in Arnhem. Zo kun je van van 9 tot en met 12 juli in het Musispark terecht bij ‘Arnhem Proeft’. Ook foodfestivals RRRollend en Eten op Rolletjes beloven weer hun opwachting te maken in 2020, maar die data zijn helaas nog niet bekend.

Op stap in Arnhem

Ben jij van plan om een van deze evenementen ga gaan bezoeken? Of heb je nog andere leuke tips voor mij? Laat het me weten in de comments!