avontuurlijk uitje Nijmegen
Avontuur,  Escape room,  Nijmegen,  Uitje

Gek op spanning, spel en avontuur? Hier moet je zijn in Nijmegen!

Competitief ingesteld? Dit zijn de leukste uitjes voor jou!

Houd jij van een portie gezonde spanning, ben je een beetje competitief ingesteld en ga je graag op avontuur? Ik ook! Voor dit blog ging ik op zoek naar de leukste, spannendste en meest uitdagende uitjes van Nijmegen. Lees snel verder!

Tip 1: Een real life game experience bij de Laserloods

Alleen al voor zijn locatie zou je de Laserloods in Nijmegen eens moeten bezoeken, hij zit namelijk in de voormalige Honigfabriek! Je kon hier al een tijdje terecht om te lasergamen, maar nu hebben ze iets nieuws bedacht: een real life game experience geïnspireerd op games, films en escape rooms. Let op: deze experience is niet voor watjes! De aanwezige acteurs mogen je aanraken en zelfs meeslepen. De gave omgeving en het realistische decor maken dit tot een bloedstollende ervaring. Durf jij het aan?

escape room nijmegen

Tip 2: Een van ‘s werelds beste escape rooms

Nu we toch in de sfeer van de escaperooms zitten, ga ik vrolijk op dit thema verder. Wist je dat er in Nijmegen een escape room is die de top-25 van beste escape rooms ter wereld wereld heeft gehaald? Ga snel kijken bij escape room Ramkraak van Project Escape! In deze intense break-in room moet je niet ontsnappen, maar juist inbreken. De ramkraak is waarschijnlijk dus anders dan je misschien gewend bent. Nadat je hebt ingebroken, is het wel zaak om zo snel mogelijk weer buiten te komen, met je buit!

Tip 3: Escape Tour

Deze tip is ontzettend leuk om samen te doen met een groepje vrienden of vriendinnen. Bij Escape Tour Nijmegen speel je een soort escape room, maar dan buiten! Via een app krijg je vragen en opdrachten die jij en je team binnen twee uur moeten oplossen in het centrum van Nijmegen. Hilariteit gegarandeerd!

avontuurlijk uitje nijmegen

Tip 4: Poolen

Wil je graag wat minder adrenaline, maar toch een wedstrijdelement? Ga dan lekker poolen bij cafe Pool. Bij dit café kun je terecht voor verschillende kroegsporten zoals darts, tafelvoetbal, airhockey en zelfs beerpong! Neem er een hapje en een drankje bij en geniet van een gezellige avond!

Avontuurlijke uitjes in Nijmegen

Wat voor activiteiten vind jij leuk om te ondernemen in Nijmegen? En ga je één van de dingen uitproberen die ik in dit blog heb beschreven? Laat het me weten in de comments!

2 Reacties

Geef een reactie