herfst Arnhem
Arnhem

Leuke uitstapjes in de herfst

Herfstige uitstapjes in de regio Arnhem

Veel mensen vinden het vervelend dat de dagen weer korter worden en de temperaturen lager, maar ik kan juist heel erg genieten van de herfst! Er zijn ontzettend veel leuke hersfstige uitstapjes, die je per taxi zou kunnen doen. Ik zet mijn favoriete herfst uitjes in de regio Arnhem voor je op een rij!

Pompoenen kopen en snijden

Bij ‘De Groene Schuur’ in Groessen hebben ze een gigantisch assortiment met 200 verschillende soorten aan pompoenen en kalebassen. Het kopen van deze pompoenen is natuurlijk al een leuk uitje op zichzelf. Neem je camera mee, en maak een aantal mooie herfstige foto’s tussen de pompoenen! Als je dan toch bij De Groene Schuur bent, kun je meteen een wandeling maken door de tropische wandeltuin en de kruidentuin. Wanneer je de pompoenen in huis hebt kun je er de meest uiteenlopende dingen mee doen. Maak er bijvoorbeeld een halloween pompoen van door er een gezichtje uit te snijden! Je kunt er natuurlijk ook pompoensoep van maken.

Maak een herfstwandeling

De herfst is het ideale seizoen voor een mooie wandeling. Tijdens deze wandeltocht geniet je van parken, bossen en landgoederen. Ga onderweg eens op zoek naar paddenstoelen en maak foto’s van de prachtige kleuren van de bladeren aan de bomen.

Halloween

Helaas zijn er dit jaar veel halloween activiteiten afgelast vanwege het coronavirus. Wil je toch graag een beetje in de Halloween-spirit komen? Dan is een spannende escaperoom misschien wel de ideale oplossing! Tijdens deze escaperoom wordt je opgesloten in een gevangenis en moet je samen met je celgenoten proberen te ontsnappen uit de zwaar beveiligde isoleercellen.