Benodigheden auto campeer vakantie
Avontuur,  Uitje,  Vakantie

Alles wat u nodig heeft voor een leuke auto-kampeervakantie

Gadgets die een auto-kampeervakantie leuk maken

Snakt u ook naar vakantie? Wat zouden we graag gaan, toch? Maar daarvoor is de situatie rond het coronavirus in veel landen nog te onzeker. Wanneer we op vakantie gaan, is met het vliegtuig reizen niet de beste optie. Kamperen met de auto is het meest voor de hand liggend. Ja toch? Daarom geven we u hier wat tips voor een autovakantie.

Wat heeft nodig voor uw autovakantie?

Gaat u wel vaker op vakantie met de auto? Dan kunnen we u niet veel nieuws meer vertellen over wat nodig is voor een onbezorgde autovakantie. Hooguit moet u dan wat spullen aanvullen die u voor de camping nog nodig heeft, of spullen die vervangen moeten worden. Maar gaat u in de nasleep van de coronacrisis straks voor de eerste keer met de auto op vakantie? Dan leest u hier wat u allemaal moet, of mag, meenemen.

Is uw auto helemaal in orde?

Voordat u met vakantie gaat, is het verstandig om uw auto te controleren op mogelijke gebreken. Zijn de banden, ruiten, airco enzovoorts allemaal in orde om veel veilige kilometers te gaan rijden. Is uw auto apk-goedgekeurd? Met andere woorden: laat uw auto vóór uw vakantie goed controleren. Bij veel garages kunt u in een vakantieperiode een (meestal gratis) vakantiecheck laten doen. Wel zo veilig!

Noodzakelijk voor onderweg

Is uw auto klaar voor de vakantie? Dan is het handig om wat belangrijke spullen mee te nemen, voor eventuele pech onderweg. Denk aan startkabels, een krik, een bandenspanning of -profielmeter, reservelampjes en motorolie en/of remvloeistof.

Gadgets voor kamperen

Ga u ook kamperen? Vergeet dan zeker uw caravan, vouwwagen of tent niet mee te nemen! Maar ook leuke spelletjes of andere gadgets voor onderweg of op de camping mogen natuurlijk niet ontbreken in uw kampeeruitrusting. En uiteraard uw zaklamp niet vergeten. Handig voor in het donker onderweg, op de camping, of een leuke nachtelijke speurtocht of dropping.

Contact met webbmax

Wilt u reageren op dit blog, heeft u leuke vakantietips of wilt u zelf een interessante bijdrage leveren aan onze website? Neem dan gerust contact met ons op. We zien uw bericht graag verschijnen.