leukste kringloopwinkels Nijmegen
Nijmegen,  Winkelen

Dit zijn de leukste kringloopwinkels bij Nijmegen

Wat zijn de leukste tweedehands winkels van Nijmegen?

Ben jij ook zo gek op snuffelen in kringloopwinkels? Menig creatieveling kan in een kringloopwinkel zijn hart ophalen. Voor een prikkie doe je er de meest fantastische vondsten. Urenlang kan ik me vermaken om de pareltjes tussen de ‘rommel’ uit te vissen. Vooral boeken en de kleding kun je goed scoren bij een kringloopwinkel. In dit blog zet ik mijn favoriete kringloopwinkels uit de buurt van Nijmegen voor jou op een rij!

Het Goed in Nijmegen

Dit is misschien een beetje een open deur, maar het is zeker mijn favoriete kringloopwinkel van Nijmegen! Sinds het filiaal is verhuisd van de binnenstad naar de Industrieweg zijn ze er flink op vooruit gegaan. Tegenwoordig mogen ze zichzelf met recht een ‘kringloopwarenhuis’ noemen, het pand is ontzettend groot en er zijn genoeg leuke spullen te koop! Op de bovenverdieping van het goed bevindt zich een fijn zithoekje waar je met een kopje koffie en een broodje over de winkel kunt uitkijken.

Vintage and More in Malden

Deze winkel zit goed verstopt op het industrieterrein van Malden, maar hij is zeker de moeite waard om te bezoeken! Omdat deze winkel geen onderdeel uitmaakt van een keten liggen de prijzen er wat lager. Alle kleding heeft in deze winkel een kaartje met een bepaalde kleur, en er is altijd wel korting op één van die kleuren! Kijk bij Vintage and More ook eens bij het speelgoed, hier liggen de leukste knutselspulletjes.

Leukste kringloopwinkels Nijmegen

2Switch Elst

Ook kringloopwinkel 2Switch in Elst sla ik niet over tijdens mijn rondje kringloopwinkels, je bezoekt er immers altijd meer op een dag toch? Aan de Nieuwe Aamsestraat in Elst vindt je deze kringloopwinkel. Vooral wanneer je meubels nodig hebt is dit een geschikte winkel voor jou.

Basta in Nijmegen

Ik sluit dit blog af met mijn favoriete tweedehands winkel in de Nijmeegse binnenstad. De openingstijden zijn misschien wat lastig, de winkel is alleen geopend van donderdag tot en met zaterdag van 2 tot 5 uur. Als het je echter lukt om binnen de openingstijden bij deze winkel langs te gaan, dan wordt je moeite beloond! Ik vind hier altijd de leukste boeken en accessoires voor in huis.

’Kringloopwinkelen’ in Nijmegen

Houdt jij van winkelen bij tweedehands winkels? En wat is jouw favoriete kringloopwinkel in de buurt van Nijmegen? Laat het me weten in de comments!